Mozilla Firefox a dezactivat plugin-ul Flash Player
28/07/2015
Samsung surpinde cu noul smartphone Galaxy A8
28/07/2015

YouTube se desprinde de Google+

Dupa ce Google Photos s-a desprins de Google+ si, ulterior, a anuntat ca incepand cu luna august se va inchide, acum se pare ca ii urmeaza exemplul si serviciul YouTube care va fi independent de Google+. Practic, de acum in colo, utilizatorii nu vor mai fi ingraditi sa se autentifice folosind contul de Google+ pentru a lasa comentarii la videoclipurile vizionate.

Google+ in incercarea de a detine monopol si de a concura cu reteaua Facebook, Google a riscat mult, iar planurile nu i-au iesit cum a sperat. Prin Google+ au fost integrate toate serviciile oferite de gigantul american, conditionandu-si utilizatorii sa foloseasca toate serviciile. Google a mizat pe faptul ca multi utilizatori se vor autentifica prin Google+ si, astfel, vor atrage un target mult mai vast, insa lucrurile  nu au stat deloc asa.

Vazand ca aceasta abordarea de integrarea a mai multor servicii in unul singur nu a fost tocmai o idee buna, Google a luat initial decizia de a separa Google+ de aplicatia Google Photos, iar acum si de serviciul de streaming YouTube. Astfel, incepand de astazi, utilizatorii nu mai sunt constransi sa se autentifice prin Google+ pentru a lasa comentarii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *