PROMOVARE ONLINE

Optimizare siteuri web - SEO


www.optimizaresiteuri.ro

Inainte de a va propune sa promovati un website, trebuie sa va ganditi si la design. Un element important este si definirea publicului ţintă. Odata stranse informatiile ce caracterizeaza publicul tinta, se trece la tehnica propriu-zisa de marketing si promovare online, care se dovedeste a fi cea mai importanta etapa de strangere de vizitatori si atragere de potentiali clienti.

Va propunem solutii de marketing online bazate pe: SEO ( optimizare siteuri web ), reclama platita prin Google si alte canale sociale, email marketing ( transmitere de newslettere), promovore prin canale video ( YouTube etc.); vezi detalii mai jos.

Search Engine Optimization sau SEO

Optimizarea SEO este un aspect foarte important de promovare online a unui site. Aceasta etapa implică analiza de cercetare şi cunoştinţe avansate de algoritmi mereu în schimbare. Pachetele de optimizare SEO oferite de firma noastra de web design includ:

  • evaluare site: descoperim detalii despre afacerea ta, competitori;
  • stabilire strategie: se pune la punct un program de conținut atat intern ( seo on-page ), cat si extern ( seo off-site );
  • raport: se face o analiza generală a campaniei SEO pe baza rezultatelor obținute, ce se va integra intr-un raport periodic si final .

Reclama platita prin Google, Facebook si alte canale sociale

Mai mulți clienți: indiferent de obiectivul urmărit: creșterea numărului de vizitatori pe site sau completarea unui formular de contact sau creșterea vânzărilor, Google AdWords cu siguranță te poate ajuta. Suntem certificați în Adwords Search, Display, Mobile, Video și Analytics.

  • Conexiuni – Plata pe click; se creaza o legatura intre afacerea dumneavoastra si client, cand se cauta dupa serviciile oferite de siteul dumneavoastra;
  • Limita buget – Se definesc cheltuielile lunare pentru campania dvs. de publicitate pentru a rămâne pe bugetul stabilit initial;
  • Flexibilitate – Se pot regla oricand plătiţile pe clic, in functie de cheltuieli şi limitele bugetului Cercetarea de piata – Se genereaza mai multe campanii şi se compara in acelasi timp ratele de succes date de publicul-ţintă;
  • Urmărire – se inregistreaza clicurile pe anunţurile care au fost convertite in achiziţii, sign-up-uri, pagini vizitate si comenzi.

Promovare online, optimizare siteuri web - SEO

Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentându-i după: sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese. Reclamele Facebook funcționează cu orice buget și pot fi cumpărate în mai multe moduri. Toate aceste elemente fac un anunț să fie promovat doar oamenilor care sunt direct interesați, excluzându-i pe cei care nu îți pot aduce beneficii.

Tu stabilești bugetul și licitarea. Nu vei cheltui niciodată mai mult decât valoarea maximă stabilită.

 
 
 

Email marketing ( transmitere de newslettere)

Newsletterele oferă o metodă de distribuire a informatiei, in mod continuu; bazandu-se pe actualizari permanente un website mentine relatia cu clientii si deschide oportunitati de atragere a noi vizitatori.

Puteti astfel sa va pastrati clientii, sa-i readuceti pe site, totul cu un newsletter care este personalizat, dinamic si are o rata de raspuns de 10 ori mai mare decat corespondenta prin posta.
 

Promovore prin canale video
( YouTube etc.)

Promovarea online pe Youtube sau Yutube incepe sa prinda contur in Romania. Înainte de a-ți promova videoclipurile folosind AdWords pentru video, asigură-te că acestea oferă o valoare unică și evidentă fiecărui spectator.
In acest sens sprijinim promovarea pe YouTube prin realizare de spoturi video unice, ce ajuta la o conversie pentru orice business care alege sa se apropie de clientii sai.
Pentru a demara un proiect obtineti o oferta de pret sau intrati pe pagina de contact