MENTENANTA SITE

Intretinere si administrare siteuri web


www.mentenantasiteuri.ro


Fiecare site realizat si urcat pe internet are nevoie de administrare site, intretinere si actualizare pagini web. Este nevoie ca siteul web sa se menţina actualizat, atat din punct de vedere al codului de programare, cat si al platformei si modulelor ce o ajuta in a desfasura corect segmentul de design si cel de conţinut.

Prin actualizarea în mod regulat a siteului se obtine o clasare mai buna pe motorele de căutare, aspect ce duce la creştea numărului de vizitatori al siteului .

Mentenanta Site
intretinere si administrare siteuri web

Cand se face referire la intretinere site , trebuie avuta in vedere si securizarea siteului. Un site care nu este actualizat, este o prada usoara pentru diferse atacuri cibernetice. Mentenanta site reprezinta un serviciu necesar pentru orice tip de firma si site-uri, permitandu-le clientilor sa se dedice activitatii afacerilor detinute.

Intretinerea unui site necesita si cunosterea unor tendinte de actualitate in domeniu facand site-ul sa fie intr-o permanenta schimbare ( design , programare etc. ).

Pentru a demara un proiect obtineti o oferta de pret
sau intrati pe pagina de contact

 
 
 
Pe masura ce tendinţele şi tehnologiile web evoluează , ca de exemplu versiuni alte browserelor, updateuri ale algortmilor de cautare şi afacerea dvs. este în creştere.

Asiguram evolutia siteului dvs odata cu modificarea si schimbarea acestor tendinte si tehnologii, prin modificari de text, grafica, animatii, scripturi, modificari baze de date , pana la o administrare integrala a site-ului indiferent de volumul de informatii inserate si actualizate .