Mentenanta Site

Intretinere si administrare siteuri web

Fiecare site realizat si urcat pe internet are nevoie de administrare site, intretinere si actualizare pagini web. Este nevoie ca siteul web sa se menţina actualizat, atat din punct de vedere al codului de programare, cat si al platformei si modulelor ce o ajuta in a desfasura corect segmentul de design si cel de conţinut . Prin actualizarea în mod regulat a siteului se obtine o clasare mai buna  pe motorele de căutare,  aspect ce duce la creştea numărului de vizitatori al siteului .
Cand se face referire la intretinere site , trebuie avuta in vedere si securizarea siteului. Un site care nu este actualizat, este o prada usoara pentru diferse atacuri cibernetice. Mentenanta site reprezinta un serviciu necesar pentru orice tip de firma si site-uri, permitandu-le clientilor sa se dedice activitatii afacerilor detinute. Intretinerea unui site  necesita si cunosterea unor tendinte de actualitate in domeniu facand site-ul sa fie intr-o permanenta schimbare ( design , programare etc. ).
Pe masura ce tendinţele şi tehnologiile  web  evoluează , ca de exemplu versiuni alte browserelor, updateuri ale algortmilor de cautare şi afacerea dvs. este în creştere.  Asiguram evolutia siteului dvs odata cu modificarea si schimbarea acestor tendinte si tehnologii, prin modificari de text, grafica, animatii, scripturi, modificari baze de date , pana la o administrare integrala a site-ului indiferent de volumul de informatii inserate si actualizate .
Mentenanta Site, Intretinere si administrare siteuri webMentenanta Site, Intretinere si administrare siteuri web