Lovitura pentru site-urile XXX !
13/12/2012
Facebook ucide ?
16/12/2012

Ce este PayPal ?

Contact PayPal Romania

Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si il poate “incarca” cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Prin Paypal putem:

[default_list color=”orange”]

1) Plati marfa cumparata online

2) Accepta carti de credit

3) Trimite si primi bani in si din toata lumea

4) Pastra secrete informatiile referitoare la cardul nostru

5) Gestiona cheltuielile online

[/default_list]

Este Paypal-ul gratuit ?

Nu exista taxe pentru clienti care trimit bani din conturile Paypal, dar exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, care poate fi incasata sau retrasa din contul personal. Exista mai multe tipuri de conturi la care variaza taxele si sumele maxime care pot fi transferate.

Scurt istoric

Lansat in 1998 (si cumparat de Ebay.com in 2002), serviciul de plati pe Internet PayPal a fost destinat cu precadere cetatenilor Statelor Unite, extinzandu-se extrem de repede si in tarile Uniunii Europene, precum si in Elvetia si Norvegia. Romania si Bulgaria au fost tinute in “stand-by”, pana in septembrie 2007. PayPal si-a extins serviciile la nivel mondial, peste 90 de natiuni avand acum acces la serviciu. Printre nou intratii in sfera de acoperire a site-ului se numara si Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Maroc, San Marino, Arabia Saudita si Vaticanul. PayPal are in palmares peste 190 de tari si versiuni in cele mai vorbite patru limbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.