YouTube se desprinde de Google+
28/07/2015
Apple si BMW vor sa isi uneasca fortele pentru a lansa ceva inedit
29/07/2015

Samsung surpinde cu noul smartphone Galaxy A8

Samsung nu ezita niciun moment sa ne surprinda cu modele de smartphone-uri pe care le lanseaza in ultima vreme pe banda rulanta. De cand au organizat evenimentul de lansarea a celor doua modele de Galaxy S6 care s-a bucurat de un real succes, acestia nu au mai atras atentia cu niciun gadget. Insa, in tot acest timp se pregatea rampa de lansare pentru un alt smartphone inrudit cu celelalte, fiind vorba despre Galaxy A8.

Samsung mizeaza pe fapul ca acest dispozitiv mobil va concura puternica pe piata din China, in principal cu producatorii locali, dar si cu Xiaomi si Huawei. Pentru a va contura o imagine despre Samsung Galaxy A8, va aducem la cunostinta ca are un ecran mare, avand diagonala de 5,7 inci si cu o rezolutie Full HD. Nici la capitolul camera foto ne afla mai prejos, intrucat camera principala are un senzor de 16MP, in timp ce camera frontala un senzor optic de 5MP. Un alt detaliu pe care compania il tot evidentiaza este faptul ca noul smartphone este cel mai subtire din toata gama de telefoane Samsung.

In continuare, va informam ca telefonul utilizeaza un procesor Snapdragon 615, 2GB memorie RAM, 16GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD cu până la 128GB. Cum am mentionat anterior, acest smartphone tinteste regiunile din China, acolo unde a si fost lansat, insa pe parcurs este posibil sa ajunga si in alte parti ale lumi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *