Windows 10 va avea o lansare oficiala

Brandul Apple se gandeste sa lanseze un serviciu TV online
18/03/2015
Samsung Galaxy S6 este disponibil si in Romania
18/03/2015

Windows 10 va avea o lansare oficiala

Dupa ce o perioada indelungata s-a specultat cu privirea la aparitia Windows 10, s-a confirmat oficial printr-o postare pe blogul Microsoft ca viitorul sistem de operare va avea o lansare oficiala.

Oficialii de la Microsoft au ezitat sa vorbeasca timp de mai bine de 10 ani despre acest subiect sa ofere o data concreta cu privire la data lansarii noului sistem de operare. Luand in considerare feedback-ul provenit de la utilizatorii care testeaz versiunile Consumer Preview este analizat in detaliu, si, eventual, implemantat in versiunea finala unui nou SO, gagiantul din Redmond nu se grabeste. Cu toate acestea, in privinta Windows 10, oficialii companiei au decis deja sa fac o postare prin care sa ofere mai bune detalii cu privire la disponibilitatea acestuia.

Conform informatiilor afisate pe blogul Windows, in cateva luni acesta va fi disponibil pe piata. Viitorul sistem de operare Microsoft va ajunge la utilizatori in aceasta vara, in 170 de tari, si va putea fi instalat din start in 111 limbi straine. Daca nu stiati deja, Windows 10 va veni sub forma unui upgrade gratuit destinat tuturor celor care au o licenta de Windows 7 sau Windows 8 / 8.1. Tot atunci, vor fi lansate versiuni gratuite ale noului SO pentru dispozitivele din ecosistemul Internet of Things.

[youtube id=”IknbgnJLSRY” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.