Samsung Galaxy S6 este disponibil si in Romania

Windows 10 va avea o lansare oficiala
18/03/2015
Apelurile WhatsApp sunt disponibile pentru utilizatorii de iPhone
19/03/2015

Samsung Galaxy S6 este disponibil si in Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange la o oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iar Orange anunta o oferta speciala pentru orice client care plaseaza o precomanda. Cele doua telefoane vor fi disponibile la cel mai mare operator din Romania cu o reducere de 50 de euro la accesoriile compatibile sau la valoarea serviciului Early Upgrade, dedicat clientilor care vor sa-si schimbe telefonul inainte de a termina contractul anterior.

Mai mult, toti clientii care initiaza precomenzi pana pe 5 aprilie pot participa la un concurs oferit de Samsung, prin care isi pot testa cunostintele despre noile modele de telefoane si pot castiga o excursie in jurul lumii. Si oferta nu se incheie aici, caci daca nu reusesti sa prinzi un loc pentru aceasta excursie, poti castiga un accesoriu util.

Orange le ofera primilor 300 de clienti care plaseaza precomenzi online primi incarcatoare wireless cadou. Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge vin cu hardware integrat pentru incarcare wireless.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.