Tehnologia continua sa ne surprinda! Primul hotel cu personal format din roboti

Un serviciu de e-mail inspirat de WhatsApp
27/07/2015
Huawei a lansat in China un nou smartphone
27/07/2015

Tehnologia continua sa ne surprinda! Primul hotel cu personal format din roboti

In fiecare zi aflam cat de mult evolueaza tehnologia si despre ultimele inovatii din aceasta industrie. Acum, tehnologia socheaza in alt sector, respectiv in turism. Un hotel ce urmeaza sa fie deschis in Japonia va avea in mare parte personal format din roboti cu infatisare umana. La prima vedere, am spune ca este ceva straniu, insa proprietarul hotelului mizeaza foarte mult ca acesti roboti vor avea o infatisare frapant de umana, iar oamenii vor dori sa devina clienti ai hotelului datorita acestor minunatii digitale.

Hotelul se va deschide la sfarsitul acestei saptamani, in Japonia, in orasul Sasebo, sub denumirea de Henn in Hotel si va fi primul hotel din lume cu angajati-roboti. Utilizarea robotilor este de fapt o strategie de marketing, prin care doreste sa sporeasa numarul turistilor si sa isi promoveze hotelul prin acest concept inedit.

In timp se doreste ca robotii sa fie instruiti cu mai multe limbi de vorbire, dar, in acelasi timp, proprietarul vrea sa extinda afacerea si in alte locatii din Japonia si nu numai. In prezent, robotii vorbesc japoneze, chineaza, coreana si engleza, insa sunt capabili sa faca gesturi cu mainile si chiar sa imine miscarile umane ale ochilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.