Android dispune de functia full screen pe verticala in aplicatia YouTube
24/07/2015
Tehnologia continua sa ne surprinda! Primul hotel cu personal format din roboti
27/07/2015

Un serviciu de e-mail inspirat de WhatsApp

Un nou serviciu de e-mail face valva in randul aplicatiilor. Inspirat de servciu de mesagerie WhatsApp, noul client de e-mail se numeste Send si promite ca simplifica si face procesul de trimitere a unui e-mail mult mai accesibil si practic.

Cu aceasta aplicatie nu mai suntem nevoiti sa introducem adresa de e-mail sau subiect, totul fiind mult mai simplu. Aceasta aplicatie dezvoltata de Microsoft si disponibila in prezent doar pentru iOS, abordeaza un mod mai simplist si adopta stilul folosit pentru schimbul de mesaje SMS.

Microsoft Send cum am mentionat anterior, nu solicita completarea casutelor pentru subiect sau introducerea adreselor de e-mail, deoarece acestea sunt extrase direct din agenda de contacte. Pentru ca este inspirata din stilul aplicatiei WhatsApp, coversatiile recente raman la vedere, in topul listei, iar daca persoana contactata este utilizator Send, vei putea vedea cand a fost ultima data online sau cand tasteaza pentru a iti raspunde.

Deocamdata, este disponibila doar pe iOS, insa s-a mentionat faptul ca va aparea si pentru sistemul de operare Android. Pana atunci, puteti instala gratuit aplicatia Send direct din magazinul App Store.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *