Serviciul Google+ se divizeaza

Contul tau poate fi accesat de angajatii Facebook fara sa aiba nevoie de parola
03/03/2015
Orange se gandeste la o fuziune
04/03/2015

Serviciul Google+ se divizeaza

Pentru ca cei de la Google nu prea mai au multa rabdare cand vine vorba de segmentele companiei care nu sunt foarte profitabile, s-au decis sa imparta in mai multe bucati reteau sociala, Google+. Mai mult decat atat, au numit si un nou director al diviziilor rezultate din aceasta imparteala.

Dupa ce a fost evident ca nu e foarte atragator ca produs de sine statator, Google+ se imparte in cel putin doua bucati: Photos, Streams si, eventual, Hangouts.

,,Voiam doar sa confirm ca zvonurile sunt adevarate. Sunt entuziasmat sa conduc produsele Google Photos si Streams.” Acestea au fost cuvintele lui Bradley Horowitz pe Google+ in momentul in care a confirmat zvonurile incepute in urma cu cateva saptamani. ,,Este important pentru mine ca aceste schimbari sa fie intelese si percepute ca niste schimbari pozitive aduse ambelor produse si modului in care acestea ajung la utilizatori.

Incercam sa facem ceva mai larg care ajuta oamenii sa comunice oriunde are utiliza orice produse prefera.” Indiferent cat de laudata va fi aceasta directie de catre oficialii Google, la aceasta ora este imposibil de apreciat daca Horowitz va fi suficient de eficient incat sa transforme bucatile din Google+ in solutii relevante in piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.