Apelurile WhatsApp sunt disponibile pentru utilizatorii de iPhone

Samsung Galaxy S6 este disponibil si in Romania
18/03/2015
The Pirate Bay disponibil in unele tari
19/03/2015

Apelurile WhatsApp sunt disponibile pentru utilizatorii de iPhone

Capturile de ecran de mai sus confirma faptul ca va mai trece putin timp pana cand ne vom putea suna prietenii cu iPhone prin intermediul WhatsApp.

In ultimele luni, s-a dezbatut tot mai des problema realizarii de apeluri telefonice prin intermediul WhatsApp. Aparent, unii utilizatori de Android de pe mapamond au reusit deja sa initieze astfel de conversatii VoIP folosind popularul program de chat. Din pacate, pana acum, nu au aparut nici un fel de detalii referitoare la portarea respectivei functii si pe iPhone.

Zilele trecute au inceput să circule pe internet primele capturi de ecran cu o versiune beta a aplicaţiei WhatsApp pe iOS ce include posibilitatea realizarii de apeluri telefonice de tip Voice over IP. Pentru ca vorbim de o versiune beta, este evident ca nu toti utilizatorii o pot experimenta momentan, ci doar cei cu acces special. Per ansamblu, acest detaliu conteaza mai putin. Important este ca se lucreaza intens la o noua iteratie a popularei aplicatii ce va permite si posesorilor de iPhone sa vorbeasca la telefon prin WhatsApp, cum o fac deja, folosind Viber sau Skype

Pentru a profita de apeluri VoIP prin WhatsApp pe Android, trebuie sa aveti cea mai recenta versiune a aplicatiei din Google Play si sa fiti sunat de cineva care are deja acces la aceasta functie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.