Tarile Uniunii Europene renunta la tarifele de roaming
01/07/2015
Gadgetul pentru nevazatori care se vor folosi de limba pentru a proiecta realitatea inconjuratoare
02/07/2015

Problema accesarii din greseala a reclamelor online va fi solutionata

Cu toti ne-am confruntat cel putin o data cu reclamele care au luat cu asalt internetul. Ca vorbim despre reclamele de pe site-uri, cele de pe Youtube, cele ce apar in timpul jocurile sau oricare altele, toate sunt la fel de stresante si nedorite, iar de fiecare data cand apar cu totii cautam cu privirea pictograma de inchidere. Asa se intampla ca de multe ori in timp ce ne dorim sa le oprim mai repede, din greseala sa dam cu click-ul pe ele si sa le accesam. Teoretic, aceasta accesarea chiar si din greseala, produce un avantaj pentru brandul promovat.

Google doreste sa solutioneze aceasta probleme si introduce un nou sistem menit sa impiedice click-urile accidentale. Acest lucru va fi posibil prin integrarea unui sistem care va bloca toate click-urile primite pe marginea imaginii reclamei. Pe langa acest aspect, Google vine cu o limitare si mai profunda, adica toate click-urile primite imediat dupa afisarea reclamei vor fi ignorate.

Cu toate acestea, modificarile care au fost anuntate nu vor afecta veniturile din reclame, scopul acestui sistem este de a crea o ordine in reclamele afisate online si de a inlatura acest haos produs pe internet, care deranjeaza utilizatorii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *