Mozilla ajunge si la Smart TV
22/05/2015
Butonul „Back” ia cu asalt cel mai recent model de iPhone 6
25/05/2015

Omni Info, aplicatia multifunctionala

Omni Info este o aplicatie destinata utilizatorilor de iOS, adica cei care detin un iPhone. Aceasta aplicatia are o functionabilitate complexa, putand fi acesata pentru mai multe informatii. Astfel, ofera utilizatorilor sai acces la o variatate de unelte, precum: DEX, convertor valutar, dar si posibilitatea identificarii unei firme dupa CIF sau dupa numele acesteia si corespondentele dintre adrese si codurile postale.

De ce sa descarcam mai multe aplicatii si sa ne incarcam memoria telefonului, cat putem avea o singura aplicatie care sa le contina pe toate? Omni Info este o aplicatie eficienta si utila pentru orice utilizator. Chiar daca unii poate nu sunt interesati sa aiba un curs valutar in telefon, cu siguranta este recomandat sa avem aplicatia dictionarului explicativ al limbii romane, fiindu-ne foarte folositoare in caz de nevoie.

Aplicatia Omni Info vine si cu un impedient, iar acesta este constituit de faptul ca aceasta este contra cost. Pretul aplicatiei Omni Info este de aproximativ 2$ si este disponibila pentru dispozitivele iOS in magazinul de aplicatii App Store.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *