Butonul “Back” ia cu asalt cel mai recent model de iPhone 6

Omni Info, aplicatia multifunctionala
24/05/2015
Time Warner Cable a fost cumparat de o companie-gigant
25/05/2015

Butonul “Back” ia cu asalt cel mai recent model de iPhone 6

Dupa lansarea unui produs, exista si varianta prelucrata. Kickstarter da posibilitatea oamenilor debordanti de creativitatea sa surprinda cu ceva nou, extravagant si cat mai futurist. Aici am facut cunostinta cu Halo Back, un ecran de protectie inteligent pentru iPhone 6 sau 6 Plus care reintroduce butonul de “Back”.

Interfata pentru ultimul model de iPhone nu a fost gandita spre a oferi eficienta si rapiditatea in utilizare, cu toate ca acesta prezinta un aspect placut si apreciat pentru cei care inclina catre un smartphone cun display mare. Insa, revenind la ideea butonului “Back”, acesta a fost relansat cu scopul de usura activitatea utilizatorului. Accesarea butonului “back” din aplicatii, cel care este pozitionat in partea din stanga sus este destul de greoaie atunci cand telefonul este manevrat cu o singura mana, iar Halo Back a venit ca o solutie pentru acest inconvenient.

Practic, Halo Back este o simpla protectie pentru ecranul telefonului, care il va proteja de zgarieturi si impacturi, insa in partea din stanga jos, aceasta include un buton invizibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.