Oglinda retrovizoare digitala poate inregistra in rezolutie Extrem HD

Apple vrea sa includa pe noul iPhone cateva functii pentru selfie-uri
12/06/2015
Free App of the Week, noul program oferit de Google
15/06/2015

Oglinda retrovizoare digitala poate inregistra in rezolutie Extrem HD

Tehnologia nu inseamna doar telefoane, tablete, laptopuri si ceasuri inteligente. Zona aceasta este mult mai vasta, cuprinde o multime de gadget-uri din diferite domenii de activitate. De data aceasta va anuntam ca s-a lansat oglinda retrovizoare digitala care poate inregistra in rezolutie Extrem HD.

De ce masina ta sa nu profite de ultimele tendinte in tehnologie? Cei de la Mio Technology, care sunt lideri de piata la categoria dispozitivelor GPS, au lansat pe piata locala modelul MiVue R30, prima camera video auto din portofoliul lor, incorporata intr-o oglinda retrovizoare.

In ceea ce priveste estetica camerei, aceasta este foarte practica si rezolva problema cu utilizarea camerelor video auto si anume plasarea acestora in interiorul masinii. Mio MiVue R30 este practica, deoarece se incorporeaza in oglinda retrovizoare si indeplineste dubla functie, respectiv camera video si oglinda.

Mio MiVue R30 are o grosime de numai 12 milimetri fara a lua in considerare obiectivul, in timp ce in punctul cel mai subtire, camera video auto masoara numai 9 milimetri. Ecranul LCD al MiVue R30 are o diagonala de 4.3 inci, iar butoanele tactile sunt situate frontal, in partea inferioara a dispozitivului, pentru o operare simpla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.