RCS-RDS si Telekom ofera milioane de euro pentru meciurile din Liga 1
12/06/2015
Oglinda retrovizoare digitala poate inregistra in rezolutie Extrem HD
12/06/2015

Apple vrea sa includa pe noul iPhone cateva functii pentru selfie-uri

Apple intotdeauna tine cont de ceea ce se vrea pe piata, analizeaza ultimele schimbari ale generatiei si atunci cand lanseaza un produs in adapteaza in functie de cerintele publicului. Asadar, Apple a luat in calcul detaliile apreciate de utilizatori in materie de tehnologie si incearca sa se adapteze la noul trend. Oficialii se gandesc sa lanseze noul iPhone 6S cu cateva functii pentru impatimitii de selfie-uri, iar in felul acesta ei vor reusi sa se distinga de concurenta printr-un produs original si cu ceva nou.

Conform fisierelor din iOS 9 disponibile in acest moment, iPhone 6S ar putea sa integreze o camera capabila de captura video Full HD pe camera FaceTime. Aceasta ar primi astfel un upgrade destul de mare fata de cea prezenta pe iPhone 6, care poate filma in rezolutie HD (1280 x 720 pixeli). De altfel, odata cu rezolutia crescuta ar putea veni si o frecventa mai mare a cadrelor inregistrate. Aparent camera va putea inregistra asemeni camerei de pe spatele modelului precedent la 240 de cadre pe secunda, pentru realizarea de clipuri in slow-motion.

Conceptul de „selfie” nu mai este o enigma pentru nimeni, el transformandu-se de un an intr-un fenomen pe care cu totii il exploram si il adaptam in fuctie de dorintele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *