Free App of the Week, noul program oferit de Google

Oglinda retrovizoare digitala poate inregistra in rezolutie Extrem HD
12/06/2015
Noul BlackBerry cu sistem Android este in constructie
15/06/2015

Free App of the Week, noul program oferit de Google

Google ofera utilizatorilor sai un nou program, intitulat Free App of the Week. Scopul acestui program este acela de a permite dezvoltatorilor de aplicatii sa aplice reduceri temporare de preturi, fara a modifica pretul oficial. Cu ajutorul acestuia, se vor folosi coduri de discount aplicate automat care reduc la zero costul de plata initial.

Free App of the Week este ceva mai mult decat o aplicatie, deoarece este mult mai vast si insereaza toate aplicatiile in componenta sa. Programul se regaseste in magazinul Play Store, iar utilizatorii vor putea beneficia prin intermediul acestuia sa incerce gratuit aplicatii care in mod normal se percepe o taxa pentru a putea accesa respectiva aplicatie.

In prezent, fiind un produs nou lansat de catre Google nu se stie prea multe detalii. Pe parcurs, oficialii vor oferi informatii cu privire la ceea ce este necesar de stiut sau la eventualele restrictii. O restrictie existenta este intalnita la unele aplicatii care permit accesarea in mod gratuit dar cu un anumit impediment, si anume prezenta unei reclame ori banner. Cu toate acestea, banner-ul nu se afiseaza la toti utilizatorii, depinzand foarte mult de zona regionala in care se afla acesta, precum si de alte criterii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.