Free App of the Week, noul program oferit de Google
15/06/2015
Facebook va cronometreaza timpul petrecut in citirea postarilor din News Feed
15/06/2015

Noul BlackBerry cu sistem Android este in constructie

Nu demult, cand tehnologia nu era inca la un nivel atat de avansat, BlackBerry domina vanzarile de telefoane mobile. Ulterior, cei de la Iphone si Samsung au luat cu asalat piata tehnologiei, iar BlackBerry s-a cam dat la fund. Astazi, din surse neoficiale, se zvoneste ca BlackBerry fortat de circumstante va dezvolta un smartphone ce utilizeaza sistemul de operare Android, insa isi va pastra design-ul care l-a consacrat, respectiv cu tastatura fizica.

Sistemul de operare BlackBerry a oferit multe functii la vremea sa, insa nu au fost suficient de captivante pentru utilizatori, asa cum isi propusese compania. Dupa o perioada lunga de timp, cei de la BlackBerry vor sa lanseze un dispozitiv ce ruleaza pe Android, mizand pe ideea ca aceasta coalitie i-ar scoate din impas si ar reveni in topuri, asa cum au fost odata.

Potrivit Reuters, dispozitivul va avea un ecran generos cu touchscreen alaturi de o tastatura glisanta. Deocamdata, compania nu a facut niciun comentariu oficial cu privirea la acest aspect. Ramane de vazut ce se intampla pe parcurs si ce pozitie ia BlackBerry in materie de acest subiect destul de controversat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *