Lentilele tehnologizate garanteaza o vedere mai eficienta decat cea naturala a omului
05/06/2015
Banala sticla de apa devine acum o sticla inteligenta
05/06/2015

Microsoft a mai bifat achizitionarea unei aplicatii

Microsoft este foarte activ in ceea ce priveste dezvoltarea de produse ori achizitionarea altora. Pe de-o parte se afla in proces de pregatire cu lansarea noului sistem de operare, Windows 10, iar in acelasi timp se implica in investitii pentru a largi gama de produse destinate utilizatoriilor.

Noua achizitie este aplicatia Wunderlist, similara cu restul aplicatiilor de tipul „to do list”. Aceste aplicatii sunt folosite de oamenii din intreaga lume, intrucat sunt considerate foarte utilie pentru faptul ca iti poti nota ceea ce ai de facut si poti face orice fel de liste.

Cei de la Microsoft au sperante foarte mari in ceea ce priveste aplicatia, fapt relatat in cadrul unei interviu. ˝Adaugarea aplicatiei Wunderlist in portofoliul Microsoft se potriveste perfect cu ambitiile noastre de a reinventa productivitatea punand in centrul atentiei dispozitivele mobile si serviciile cloud˝, a declarat oficialul Microsoft Eran Megiddo.

Desi nu a fost oferita catre mass-media vreo suma estimativa in ceea ce priveste costul achizitiei, exista zvonuri conform carora  tranzactia se invarte in jurul a 100 – 200 milioane dolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *