Animatiile GIF functioneaza pe Facebook
04/06/2015
Microsoft a mai bifat achizitionarea unei aplicatii
05/06/2015

Lentilele tehnologizate garanteaza o vedere mai eficienta decat cea naturala a omului

Industria tehnologiei este vasta si nu exista limite sau ceva care nu se poate realiza. Tehnologia avanseaza din zi in zi, iar multe obiecte ce odata erau banale acum au devenit accesorii indispensabile fara de care existenta noastra ar fi ingreunata. Ce-i drept tehnologia ne usureaza cu mult viata, insa in acelasi timp exista si aspecte negative, iar cel mai puternic dintre acestea il consitutie faptul ca omenirea se indreapta catre o era tehnologizata, unde totul devine digital si robotizat.

De curand au fost concepute lentilele Ocumetics Bionic care nu sunt niste lentile banale destinate celor cu probleme de vedere, ba din contra, acestea sunt destinate tuturor si au rolul de a imbunatatii vederea naturala cu care suntem inzestrati si sa o exploreze pe aceasta la cote maxime. Practic, Lentilele Ocumetics Bionic corecteaza vederea la un nou nivel promitand o vedere bionica foarte buna.

Lentilele Ocumetics Bionic sunt recomandate a fi folosite incepand cu varsta de 25 de ani, intrucat la acea varsta dezvoltarea vederii inceteaza si, astfel, lentilele pot fi implementate fara probleme. Aceste lentile speciale ar putea inlocui lentilele naturale din ochi oferind pacientului o vedere imbunatatita. „Aceasta imbunatatire a vederii ar putea fi cum nu s-a vazut pana acum,” a spus Webb pentru CBC News.

In prezent, lentilele se afla in faza de prototip si se executa teste, insa specialistii spun ca in aproximativ 2 ani vor fi lansate pe piata comerciala la nivel global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *