Huawei a adus pe piata din Romania un nou model de smartphone
08/06/2016
Imaginile de tip 360 de grade si continutul video pot fi postate sub forma de comentarii
10/06/2016

In curand dispozitivele Android vor dispune de iMessage

Cine cunoaste serviciul de mesaje text, iMessage, stie ca acesta este disponibil doar pentru dispozitive Apple. Insa producatorii de utilizatoare Android au sesizat cat de apreciata este aceasta aplicatie de catre utilizatori. Numarul mare de utilizatori ai aplicatiei iMessage si faptul ca acestia nu pot fi contactati decat de pe un dispozitiv Apple este o metoda cu efect garantat pentru a atrage noi utilizatori in ecosistemul iOS.

Aplicatia in sine nu este o sursa de profit pentru Apple, existand doar ca serviciu cu valoare adaugata pentru clientii companiei. Privind lucrurile din această perspectiva, pare de neinteles de ce ar renunta Apple la exclusivitate, lasand utilizatorilor de Android un motiv in minus pentru a face saltul la iOS.

Totusi, extinderea serviciului Apple Music si la utilizatorii de Android ar putea semnaliza intentia pentru o deschidere mai larga a ecosistemului iOS catre utilizatorii altor platforme, lansarea unei versiuni iMessage for Android fiind doar o etapa din acest plan, conform redactiei Go4IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.