In curand dispozitivele Android vor dispune de iMessage
10/06/2016
Alcatel vine cu imbunatatiri pentru unul dintre smartphone-uri
13/06/2016

Imaginile de tip 360 de grade si continutul video pot fi postate sub forma de comentarii

Facebook este, in permanenta, intr-o continua evolutie si cauta sa vina cu noi functii sau servicii pentru utilizatorii sai. Asa se intampla ca ultima noutate pe care o aduce platforma lui Mark Zuckerberg sunt imaginile la 360 de grade si videoclipurile introduse sub forma comentariilor.

facebook-video-640

Potrivit Go4IT, Comentariile erau probabil ultimul loc de pe Facebook unde nu puteau fi publicate clipuri video. Acestea ofereau suport pentru link-uri, gif-uri, fotografii şi abţipilduri, însă clipurile video trebuiau să fie puse sub formă de link-uri, nu urcate direct. Ei bine, cei care au simţit lipsa acestei funcţii se vor bucura să audă că a fost pornită pentru toţi utilizatorii, indiferent de regiune. Comentariile video pot fi publicate atât de profilele personale, cât şi de către pagini şi sunt disponibile în browser, pe iOS şi pe Android (nu şi pe Windows Phone/Windows 10 Mobile).

Aături de acest update vine şi vestea că fotografiile la 360 de grade pot fi acum urcate pe Facebook şi vizionate într-un mod nativ, fără distorsiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *