Huawei a adus pe piata din Romania un nou model de smartphone

Xiomi revine cu un nou tip de bratara fitness
08/06/2016
In curand dispozitivele Android vor dispune de iMessage
10/06/2016

Huawei a adus pe piata din Romania un nou model de smartphone

Huawei a lansat pe piața din Romania noul smartphone cu specificații de top P9 Lite. Huawei P9 Lite are șanse mari să devină unul dintre cele mai vândute telefoane de la noi din țară.

Huawei P9 Lite se diferențiază de alte modele din categoria sa prin prezența unui senzor pentru citirea amprentei care folosește tehnologia de ultimă generație ARM TrustZone.Telefonul are un ecran FHD, cu diagonala de 5,2 inci, rezistent la zgârieturi datorită protecției oferite de Corning Gorilla Glass 4, baterie cu capacitatea de 3000mAh și tehnologia SmartPower 4.0 care duc un plus de energie, proceor Kirin 650 alături de 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare extensibil, conform TechCafe.

Dispozitivul are un design modern, ultra-slim, este ușor de utilizat datorită raportului ecran-carcasă de 76,4%, dar și a greutății reduse de doar 147 grame și a grosimii de 7,5 mm.

Camera foto principală folosește un senzor de 13MP. Aceasta include modul de fotografiere PRO, care îi va mulțumi până și pe cei mai pretențiosi utilizatori. Utilizatorii vor putea seta manual expunerea, nivelul ISO și balansul de alb. Mai mult decât atât, P9 lite integrează un mod PRO și în cazul capturilor video. Tot legat de partea video, tehnologia pentru stabilizarea optică a imaginii (OIS) a fost inclusă, astfel că utilizatorii vor putea surprinde clipuri video clare în orice condiții de iluminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.