Cat costa un site ?
03/03/2013
Infiintare site
03/03/2013

Constructie site

Prin intermediul unui site , detinatorul acestuia isi prezinta serviciile prestate, produsele oferite cat si alte date de care un potential client poate fi direct interesat.

Ce contine un site web profesional ? Ce presupune constructia unui site ?

[icon_list color=”violet”]

  • posibilitatea de adaugare, stergere , editare a paginilor site-ului.
  • posibilitatea de adaugare stergere, editare a pozelor fiecarei pagini web.
  • posibilitatea de adaugare, stergere, editare a fisierelor paginilor web
  • posibilitatea de adaugare, stergere, editare produse
  • posibilitatea de adaugare, stegere, editare poze si fisiere pentru produse

[/icon_list]

Aceste posibilitati sunt date de crearea unei platforme proprii siteului sau de constructia unui site web pe un CMS. După cum se traduce în limba romană, CMS sau Content Management Sistem reprezintă un sistem intuitiv, dar performant, de administrare a conținutului uneia sau mai multor pagini web, permițând ca acțiuni de modificare a conținutului site-ului să fie făcute cu ușurință, cu rapiditate și în siguranță, chiar de către persoane ce nu sunt deprinse cu administrarea web.

Website-ul afacerii tale trebuie să fie principalul tău mijloc de vânzare, pentru ca el vorbeste in numele tau catre un public mai larg decat poate atinge orice departament de vanzari.

Un site poate fi construit din diverse sectiuni specifice prin care compania trasmite informatii despre serviciile sau produsele oferite, planurile de afaceri, proiectele sau diversele actiuni realizate precum si diversele stiri sau comunicate de presa specifice domeniului de activitate al companiei in cauza. În viaţa unei companii, importanţa unui site bine făcut şi promovat este un fapt verificat. Dezvoltarea unui proiect web potrivit tuturor aspectelor ce alcătuiesc viziunea companiei tale, descoperirea oamenilor potriviţi să înţeleagă părerile şi dorinţele tale, formularea celor mai bune soluţii pentru posibilităţile tale, au devenit probleme manageriale de zi cu zi.

2 Comments

  1. Constructie site | CREARE DE SITE spune:

    […] mai bune soluţii pentru posibilităţile tale, au devenit probleme manageriale de zi cu zi. ]

  2. interesanta opinie, mai ales cand eu vad putin altfel aceste lucruri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.