Ce este phishing-ul ?
12/03/2019
seo
De ce sa apelezi la serviciile SEO ale unei agentii in 2019?
19/07/2019

Certificat SSL – Ce este un certificat SSL ?

Certificat SSL. Ce este un certificat SSL si la ce foloseste ?

Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL pot fi folosite si pentru securizarea corespondentei pe email.

SSL este prescurtarea de la Secure Sockets Layer. Standard international in domeniul securitatii informatice, permite encryptarea comunicatiei intre serverul web si browser-ul vizitatorului. Este utilizat de milioane de site-uri web cu scopul de a minimiza riscul ca datele transmise catre server sa fie furate sau modificate de hackeri.

Certificatul SSL cripteaza informatiile inaintea ca acestea sa circule prin Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

Ce avantaje ofera un certificat SSL ?

Garantează adevărata identitate a site-ului online. Site-ul va căpăta o garanție sporită, inspiri încredere și siguranță consumatorilor și vizitatorilor. Te va diferenția de un competitor necertificat, ceea ce duce la creșterea vânzărilor online.

Prin adaugarea unui certificat ssl pe site obtii:
Certificare online – prin autenticitatea afacerii detinute de proprietarul website-ului;
Securitate – prin protejarea continutului online in tranzit intr-o forma nealterata;
Confidentialitate si protectie – prin criptarea datelor trimise prin Internet, atat la nivel de continut cat si la nivel de transport; prin utilizarea unui serviciu de verificare impotriva vulnerabilitatilor web si al malware-ului actualizat;

Pentru o comanda de certificat SSL intra pe linkul de mai jos:

Contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *