Cel mai vechi site din lume

Cum sa ai mai multi vizitatori pe site in 7 pasi
22/08/2012
Google a incalcat, marti dimineata, o regula de baza, care a fost vazuta de 1 miliard de oameni
29/08/2012

Cel mai vechi site din lume

V-ati intrebat vreodata care este cel mai vechi site din lume? Sau care este cea mai cocotata camera web?

Ei bine, aflati ca cel mai vechi site din lume este Symbolics.com

Symbolics Computer Corporation a făcut istorie pe 15 martie 1985, cand a înregistrat primul domeniu din lume: symbolics.com. În acel an, existau doar 5 website-uri ( wooow 🙂  ), comparativ cu anul 2012, când sunt înregistrate peste 190 de milioane siteuri web. ( asa da )

Cea mai “înaltă” camera web pe pământ este situată pe Muntele Everest. Comitetul Stiintific din Italia a amplasat o cameră inclusiv pe munte, la o altitudine de 5.643 metri.

Cea mai mare audienţă de pe Internet: evident Nunta Regală, când Printul William s-a casatorit cu Kate Middleton, pe 29 aprilie 2011, aproape 2,5 miliarde de oameni din intreaga lume au urmarit evenimentul, mai mult de 1,5 milioane dintre ei vizionandu-l live pe internet. Daca luna lor de miere ar fi fost difuzata online, probabil ca s-ar fi ars firele de net.

Ţara cu cel mai rapid internet: Coreea de Sud

În 2006, mai mult de 96% din utilizatorii de telefonie mobilă din Coreea de Sud aveau internet pe mobil. Astazi, utilizatorii se conecteaza cu o viteza de 17.5 Mbps. Oare pe ce loc se afla Romania la acest capitol? Vezi pe aceasta pagina web.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.