Ceasul de mii de euro care nici macar nu afiseaza ora

Cea mai recenta aroganta in materie de gadget-uri: sticla de vin inteligenta
01/04/2016
Samsung isi imbunatateste un serviciu
05/04/2016

Ceasul de mii de euro care nici macar nu afiseaza ora

Ceasurile elvetiene sunt cunoscute la nivel mondial de calitatea superioara pe care o ofera. De data aceasta, un nou model de ceas eleventian a generat o multime de reactii. Desi la prima vedere putem crede ca e un ceas de mana, de fapt acesta este format dintr-un cadran cu Playground Labyrinth. Acesta este un joc care poate fi purtat la mana, asemenea unui ceas. Creat de producătorul de ceasuri de lux elveţian Hautlence, „ceasul” nu are limbi, butoane sau remontor, ci vine cu un joc labirint care poate fi jucat de cel care îl poartă.

 

Playground Labyrinth costă 12.300 de dolari şi este disponibil în ediţie limitată în două versiuni, una (01) cu carcasă rose gold şi alta (02) white gold. Cureaua este realizată din piele de aligator din Louisiana. Labirintul din interior este realizat din aur de 18K, iar biluţa jocului din platină, conform redactiei GO4IT,

 „Este o amintire din copilărie când ne permiteam timp să lăsăm imaginaţia să zburde liberă şi să ne detaşăm de restul lumii”, este descris Playground Labyrinth pe site-ul companiei.

 [youtube id=”RS2oAxngZkI” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.