Cea mai recenta aroganta in materie de gadget-uri: sticla de vin inteligenta

O nou inventie: selfie stick-ul zburator
31/03/2016
Ceasul de mii de euro care nici macar nu afiseaza ora
01/04/2016

Cea mai recenta aroganta in materie de gadget-uri: sticla de vin inteligenta

Piata de desfacere a tehnologiei pare sa nu aiba limite in privinta imaginatiei. Cel mai recent gadget cu care suntem surprinsi este sticla de vin inteligenta. Astfel, bautorii de vin au inca motiv sa isi achizitioneze o sticla de vin si de data aceasta, vorbim despre una “smart”. Dispozitvul poarta numele de Kuvee, se conecteaza la Wi-Fi si are un display unde putem opta sa vedem ingredientele produsului sau alte informatii.

Aceasta idee indrazneata apartine unui startup-ul Kuvee din Boston, iar deocamdata se afla in faza de prototip. Sticla inteligenta se incarca, cu vin din cartuse special concepute de producator si promite sa tina bautura proaspata timp de 30 de zile.

Sistemul este compus din doua parti: sticla si cartusul cu vin care se introduce pe la baza sticlei. Cand un nou cartus este introdus, sticla stie ce sortiment de vin este si afiseaza pe display informatii despre vin: producatorul, logo-ul acestuia, strugurii din care a fost facut , cate pahare de vin mai ai de baut si chiar si cateva imagini cu persoana care a facut vinul.

[youtube id=”v9jTP7PeDTw” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.