Browser-ul Rockmelt cumparat de Yahoo

creare cod QR
Ce este codul QR ? Cum se face un cod QR ?
11/07/2013
Yahoo, un nou logo dupa 18 ani
09/08/2013

Browser-ul Rockmelt cumparat de Yahoo

Browser-ul Rockmelt a fost cumparat de grupul de internet american Yahoo! Inc. la un tarif de e 60 – 70 de milioane de dolari .

Conducerea a anunţat, vineri, că a cumpărat Rockmelt, aceasta fiind cea de-a 21-a achiziţie de când conducerea companiei a fost preluată de Marissa Mayer. Rockmelt este un browser care combină navigarea pe internet cu accesul la reţelele sociale, precum Facebook sau Twitter.

Grupul Yahoo! Inc. încearcă să îşi revigoreze imaginea şi să atragă mai mulţi tineri, sub conducerea actualului director general al companiei, Marissa Mayer.
În acest sens, Mayer a cheltuit în ultima perioadă peste 1,2 miliarde de dolari pentru a cumpăra peste 20 de start-up-uri.

Yahoo! a anunţat, miercuri, că a cumpărat platforma de comerţ electronic Lexity. Totodată, la începutul lunii iulie, Yahoo! a anunţat că a cumpărat compania Qwiki, care dezvoltă o aplicaţie care îi ajută pe deţinătorii de telefoane inteligente să realizeze propriile filme cu ajutorul fotografiilor.

În luna mai, Yahoo! a anunţat că va prelua Tumblr, serviciu care găzduieşte 108 milioane de bloguri, pentru 1,1 miliarde de dolari, după cum a relatat la momentul respectiv Bloomberg. Tranzacţia urmează să fie finalizată în a doua jumătate a anului 2013, conform unui comunicat al Yahoo!Inc.

Marissa Mayer a spus, la momentul respectiv, că mizează pe faptul că Tumblr va contribui la creşterea atractivităţii Yahoo! pe piaţa publicităţii online, pe care concurează cu Google şi Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.