Stick-ul pe care il pierzi intre degete
09/06/2015
NSA si-a pierdut autoritatea de a asculta convorbirile telefonice
09/06/2015

Apple tinteste sus pe piata muzicii

Apple a devenit o emblema a societatii, un simbol social, un brand cu produse variate. Cand spuneam Apple, initial ne gandim la popularele iPhone-uri, insa Apple inseamna mai mult de atat. Apple nu este numai creator de device-uri si de aplicatii sau servicii online. Asa se face ca la inceputul acestei saptamanii, reprezentantii brandului au dezvaluit ca lanseaza un nou produs destinat ca creeze senzatie pe piata muzicala.

Doug Morris, presedintele Sony Music a confirmat in cadrul unei conferinte validitatea lansarii seriviciului Apple Music. ” Apple Music este o companie de streaming. Cred ca va face valuri si va avea un efect asupra intregii industrii.”, a mentionat Doug Morris.

Apple Music vine in intampinarea utilizatorilor cu actualitati din industria muzicii, oferindu-le cele mai noi melodii, ultimele topuri realizate, transmisiuni live sau sugestii in materie muzica in functie de preferintele personale si, in acelasi timp, le pune la dispozitie transmisiuni live de la radio online.

Construit pe fundatiile serviciului Beats Music, cumparat de Apple in cursul anului trecut, noul Apple Music uneste serviciile pentru streaming de melodii, radio online si socializare intr-o singura aplicatie pentru smartphone si tableta.

[youtube id=”BNUC6UQ_Qvg” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *