Stick-ul pe care il pierzi intre degete

Google lucreaza la un proiect revolutionar
08/06/2015
Apple tinteste sus pe piata muzicii
09/06/2015

Stick-ul pe care il pierzi intre degete

Brandul SanDisk a uimit cu ultima sa performanta in materie de stick-uri. Compania este cunoscuta la nivel international, pozitionandu-se in topul producatorilor de memorii externe si de solutii periferice pentru PC. In prezent, SanDisk se bucura de performanta realizarii unui stick de memorie USB 3.0 extrem de mic, cu o memorie de 128GB.

Modelul acesta de memorie externa a fost comparat cu o moneda, deoarece stick-ul are dimensiuni mai mici decat aceasta. Cu toate acestea, dimensiunile lui mici nu conteaza atunci cand vine vorba de perfoamante, astfel el suporta o capacitate de stocare de pana la 128GB. Deocamdata exista doua versiuni ale acestui produs, respectiv un stick ce suporta o memorie de pana la 64GB si una de 128GB.

Capacitatea de stocare si forma sa extrem de mica nu sunt singurele avantaje ale acestuia, el oferind o calitatea superioara si in ceea ce priveste viteza de transfer. Astfel reuseste sa ating 130 de megabytes pe secunda, fapt datorat standardului USB 3.0 cu care este echipat, de aici si denumirea de SanDisk Ultra Fit USB 3.0.

In prezent la nivel national, nu este disponibil modelul de 128 GB, dar sunt magazine care comercializeaza stick-urile de memorie SanDisk Ultra Fit cu o capacitate de 64GB.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.