Apple investeste in serviciul de GPS

Microsoft a lansat ochelarii holografici
15/05/2015
Google Drive vine cu imbunatatire in interpretarea documentelor si recunoasterea scrisului
18/05/2015

Apple investeste in serviciul de GPS

Apple tine imaginea sa si la serviciile pe care le ofera si nu ezita sa faca investitii pentru a-si imbunatatii produsele. De curand, ultima achizitie facuta de Apple a fost compania Coherent Navigation. Aceasta companie este specializata in localizarea prin satelor cu precizie ridicata, iar serviciile oferite de aceasta vor fi puse in aplicarea odata cu actualizarea serviciului Apple Maps.

Serviciul Apple Maps vine impreuna cu actualizarea iOS 6, lansat in 2012, fiind inlocuitorul serviciului Google Maps, intrucat Apple a dorit sa vin cu un plus pe piata si sa ofere servicii de navigatie asistata, ceea ce Google nu a fost dispus sa ofere. Considerat ca fiind mai mult un moft al celor de la Apple, serviciul Apple Maps s-a dovedit a fi un esec, lucru care a devenit destul de viral, iar oficialii au fost criticati pentru faptul ca s-au grabit sa vina cu aceasta aplicatie si totul a fost facut in graba si superficial. Pentru multi utilizatori, Apple Maps este un produs inferior, de slaba calitate si care nu poate concura cu Google Maps sau alt sistem de navitatie oferit de ceilalti furnizori.

Exista specualtii conform carora Apple doreste sa vina cu imbunatatiri asupra platformei online Maps, iar ultima achizitie nu face decat sa consolideze aceste zvonuri. Tehnologia oferita de Coherent Navigation pare promitatoare pentru utilizatorii iPhone sau iPad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.