Google Drive vine cu imbunatatire in interpretarea documentelor si recunoasterea scrisului

Apple investeste in serviciul de GPS
18/05/2015
WhatsApp are o interfata mai “friendly”
18/05/2015

Google Drive vine cu imbunatatire in interpretarea documentelor si recunoasterea scrisului

Google Drive este un serviciu care ofera spatiu de stocare pe serverele companiei, la inceput Google iti ofera 5GB gratis, avand posibilitatea sa iti cumperi spatiu pana la 16TB. Google Drive incearca sa se impuna pe aceasta piata si investeste in serviciile sale, iar acum tocmai si-a concretizat ultima investitie, constant in imbunatatirea functiilor oferite de OCR (Optical Character Recognition) in interpretarea documentelor si recunoasterea scrisului. Binteles, in aceasta zona de activitate exista si o concurenta puternica, precum: Dropbox, SkyDrive, iCloud, insa Google vine mereu cu cate ceva nou pentru utilizatorii sai.

Recent, functia OCR a serviciului Google Drive a fost extinsa pentru a permite o interpretare mai buna si mai vasta a documentelor in peste 200 de limbi.

Procesul de utilizarea a functiei OCR este destul de simpla, fiind suficient sa selectam o imagine sau un document PDF folosind optiunea Google Dcos. La fel functioneaza si pentru dispozitivele Android, putem deschide documente sau imagini scanate cu camera foto a telefonului mobil. Odata preluate cu ajutorul camerei foto, documentele sunt redate intr-o versiune modificata, continand imaginea originala si textul interpretat in partea de jos.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.