Anonymous a atacat site-ul Interpolului
01/03/2012
Google tras de urechi de UE
01/03/2012

Windows 8 Customer Preview Download

Microsoft a lansat o ediţie intitulată Customer Preview. Aceasta nu este în nici un caz versiunea finală, însă este capabila să demonstreze noua interfaţă şi noile funcţii ale sistemului de operare, WINDOWS 8.

Înainte de a vă pune pe downloadat, trebuie să tineţi cont de câteva lucruri. În primul rând, Microsoft ar putea modifica mult mai multe lucruri până în momentul lansării Windows 8 în magazine, aşa că nu ar fi bine sa decideţi încă de pe acum dacă veţi face sau nu upgrade-ul la noua versiune, bazându-vă pe experienţa din Customer Preview.
În al doilea rînd, încercaţi să vă asiguraţi că îl testaţi pe un sistem care se încadrează în cerinţele minime de sistem (dacă rulaţi deja Windows 7, nu veţi avea probleme aici).
Iată lista oficială a specificaţiilor pe care orice PC pe care doriţi să instalaţi Windows 8 trebuie să le deţină: 1 GHz or faster processor, 1 GB RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit), 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit), DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver, 1024 x 768 minimum screen resolution.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.