Google tras de urechi de UE

Windows 8 Customer Preview Download
01/03/2012
Trucuri Google, Clip haios Google :)
05/03/2012

Google tras de urechi de UE

Politica de confidenţialitate a lui Google încalcă legile UE, spune Comisia Europeană. Compania Google a adoptat, joi, noua politică de confidenţialitate, care a reunit 60 de prevederi într-una singură pentru serviciile individuale pe care le oferă. Noua politică a Google presupune că toate datele despre utilizatori colectate de diferitele sale servicii – de la YouTube până la Gmail şi Google+, vor fi centralizate într-o singură bază de date uriaşă. ACTUAL » TEHNOLOGIE »

Lovitură pentru GOOGLE. Politica de confidenţialitate încalcă legile UE, spune Comisia Europeană
01 mar 2012, 17:56 | Actualizat (acum 2 ore)
REALITATEA.NET Compania Google a adoptat, joi, noua politică de confidenţialitate, care a reunit 60 de prevederi într-una singură pentru serviciile individuale pe care le oferă. Noua politică a Google presupune că toate datele despre utilizatori colectate de diferitele sale servicii – de la YouTube până la Gmail şi Google+, vor fi centralizate într-o singură bază de date uriaşă. Un comisar european avertizează acum că Google încalcă legislaţia UE.

Nu pierde timpul! Timpul tau inseamna bani! Credit de nevoi personale prin telefon de la Cetelem cu preaprobare in 10 minute.

«Viviane Reding a criticat în termeni duri noua politică de confidenţialitate Google
Imaginea 1/2».
.
Comisarul european pentru Justiţie, Viviane Reding, a declarat, joi, că Uniunea Europeană a investigat noua politică de confidenţialitate Google şi a descoperit că acesta încalcă legile europene privitoare la intimitatea cetăţenilor şi că regulile de transparenţă nu au fost aplicate. Într-un interviu la BBC Radio, Reding a oferit şi două exemple pentru a-şi susţine afirmaţiile: “Întâi de toate, nimeni n-a fost consultat în legătură cu această nouă politică, care culege informaţii despre persooane fizice pentru a le transmite mai departe altor companii, activitate cu care utilizatorii n-au fost de acord”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.