Vrei sa afli daca cineva iti spioneaza telefonul?

28.000 de conturi PayPal au fost sparte anul trecut de hackerii de la Anonymous
29/01/2013
Noul Facebook testat si in Romania
29/01/2013

Vrei sa afli daca cineva iti spioneaza telefonul?

Un studiu recent spune ca una din 3 persoane s-a uitat la telefonul altuia, fara sa aiba permisiunea acestuia.

Dintre persoanele care au recunoscut ca au facut asta, aproape 40% au “verificat” telefonul partenerului, iar 10% telefonul unui coleg. Barbatii sunt mai interesati de poze, insa femeile se uita prin mesaje text, mailuri si apeluri recente.

Majoritatea oamenilor, insa, isi fac griji in privinta datelor bancare, urmand agenda, pozele si filmuletele si, pe locul 4, mailurile. Studiul mai arata ca o persoana din 10 a fost victima unui furt.

Cea mai simpla metoda de a-i tine la distanta pe spioni este parolarea telefonului si utilizarea unei aplicatii care sa permita stergerea informatiilor importante in caz telefonul este furat.

Cei de la Lookout au o aplicatie gratuita, Lookout Security & Antivirus for Android, care a primit recent un nou feature, Lock Cam. Daca o persoana introduce parola de blocare a ecranului gresit de 3 ori la rand, Lock Cam ii face in liniste o poza pe care ti-o trimite pe mail, impreuna cu coordonatele geografice ale telefonului.

O alta aplicatie este GotYa, care costa 8,69 RON in Google Play, si ofera cam aceleasi lucruri, plus niste alarme sonore. Aplicatia aceasta poate fi controlata de pe un alt telefon,prin mesaje text.

1 Comment

  1. web design spune:

    Afla cum arata siteul tau pe telefon : https://www.amigio.ro/utile/site-pe-telefon-mobil/ . Alege o forma optima de creare site pentru siteul tau !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.