Noul Facebook testat si in Romania

Vrei sa afli daca cineva iti spioneaza telefonul?
29/01/2013
YouTube pe bani ?
31/01/2013

Noul Facebook testat si in Romania

Facebook a lansat cea mai performanta unealta de spionaj. Si e publica! GALERIE FOTO

Graph Search este precis. Cand tastati “Places that my friend X have been to” afli in jumatate de secunda prin ce zone a calatorit cineva de care sunteti interesat, scrie Marian Andrei, reporter iLikeIT.

Realitatea e ca atunci cand cineva urca pozele, trece si locul unde au fost facute. Facebook da automat un check-in. Se poate merge chiar mai departe in timp si sa se caute “Photos of my friends before 1990”.

Daca va este foame si aveti pofta de ceva chinezesc, scrieti in search bar “Chinese restaurants that my friends like”. Asa mergeti la sigur.

La fel de usor puteti sa tastati “manele”, “shaorma” ori “Harry Potter”. Graph Search va va lista prietenii imediat si puteti sa va faceti curatenie in lista de prieteni.

Optiunea de a ascunde anumite informatii despre dumneavoastra, va ramane, ca si pana acum. Fotografiile se pot ascunde de ceilalti.

In felul acesta, reteaua lui Zuckerberg ar putea sa devina in cativa ani coloana vertebrala a internetului. Individul care sta pe internet nu va fi “confundat” cu natia in care traieste. Va avea caracter, ca in viata reala. Iar Facebook va sti sa-i ofere ce vrea fara ca utilizatorul sa ceara. Inceputul lui Web 3.0. Ramane de vazut cum va juca Mark Zuckerberg.

Deci, cum vi se pare Graph Search?

2 Comments

  1. Vedem in fiecare zi la televizor sau citim in ziar stiri cu crime, violuri, incesturi etc. Am facut o selectie de filmulete de pe internet cu necuvantatoare in diferite situatii, o sa ramaneti uitimi de cat devotament, iubire, fidelitate dau dovada aceste creaturi. Sentimentele acestea teoretic sunt specifice omului, chiar daca de foarte multe ori el uita asta.

  2. amigio spune:

    Avem resursele, viziunea, si experienta necesara pentru creare site pentru orice companie cu integritate si stil. Noi oferim o solutie eficienta de web design cu site-uri care sunt atractive si functionale si care pot satisface preocuparile atât pentru termenul limita, cat si pentru bugetul propus. Folosim cele mai bune informatii, cu acces la o baza de fotografii profesioniste care sa caracterizeze mai bine produsele sau afacerea prezentata in procesul de realizare site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.