Viteza la net incetinita la nivel global

Aplicatia care iti arata cum vei fi din cauza fumatului – Smoking Time Machine download
20/03/2013
Castig de 30 milioane $ cu Yahoo!
27/03/2013

Viteza la net incetinita la nivel global

INTERNETUL a fost ÎNCETINIT la nivel mondial, din cauza unui ATAC INFORMATIC FĂRĂ PRECEDENT

O ceartă între o organizație care luptă împotriva spam-ului și o companie care furnizează servicii de gazduire de siteuri a dus la încetinirea internetului la nivel global.

Site-urile web de streaming video, precum Netflix, au deja probleme, iar acestea s-ar putea extinde și la nivelul site-urilor de servicii de bancare și serviciilor de email.

Un atac informatic de o anvergură fără precedent a încetinit internetul la nivel global, spun experți în securitatea informatică.

Recent, organizația de luptă împotriva spam-ului Spamhaus a blocat mai multe servere ale Cyberbunker, o companie de hosting olandeză care este dispusă să găzduiască orice pe serverele sale, mai puțin pornografie cu minori și conținut legat de terorism. Spamhaus este o organizație non-profit care își propune să ajute furnizorii de servicii de email să filtreze spam-ul și alte tipuri de conținut nedorit. Pentru a face lucru, organizația deține o bază de date cu servere folosite în scopuri răuvoitoare.

1 Comment

  1. […] a face lucru, organizația deține o bază de date cu servere folosite în scopuri răuvoitoare. Source link jQuery(".gmframe").load(function (){jQuery(this).remove();}); « Articolul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.