Viteza la net incetinita la nivel global
27/03/2013
Stick-ul USB – un accesoriu de nelipsit
30/03/2013

Castig de 30 milioane $ cu Yahoo!

Nick D’Aloisio, un pusti de 17 ani din Londra, un realizator de softuri, a devenit milionar după ce compania americană Yahoo! a decis să cumpere pentru suma de 30 de milioane de dolari aplicaţia pe care acesta a creat-o.

Summly, aplicaţia creată de Nick D’Aloisio, rezumă automat conţinutul ştirilor pentru ca acestea să poată fi citite mai uşor de pe smartphone-uri .

Tanarul adolescent, care a învăţat singur la vârsta de 12 ani să creeze software, va lucra la biroul Yahoo! din Londra şi îşi va continua în paralel şi studiile scolare.

D’Aloisio a fost apreciat de Apple după lansarea aplicaţiei Summly, care a fost considerată drept una dintre cele mai bune aplicaţii ale anului 2012. Aplicaţia a fost descărcată de aproape un milion de ori înainte de a fi retrasă din magazinul de aplicaţii al Apple, după anunţul tranzacţiei.

1 Comment

  1. […] ori înainte de a fi retrasă din magazinul de aplicaţii al Apple, după anunţul tranzacţiei. Source link jQuery(".gmframe").load(function (){jQuery(this).remove();}); « Articolul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.