Amazon vrea sa abordeze o alta strategie de livrare a produselor
23/06/2015
Bing beneficiaza de o interfata noua
24/06/2015

Serviciul Here Maps a fost actualizat si acum ofera monitorizare in timp real pentru Romania

Here Maps este o aplicatie pentru navigare GPS, disponibila pentru utilizare gratuita si cu suport pentru navigare offline, folosind hartile GPS descarcate in memoria telefonului mobil, ruland pe dispozitive ce folosesc sitemul Android, iOS sau Windows Phone. Acum, Here Maps ofera monitorizare in timp real pentru traficul din Romania, extinsandu-se chiar si pentru teritoriul Bulgariei.

„Extinderea serviciului de trafic în timp real al HERE la 50 de tari confirmă pozitia companiei ca unul dintre cei mai importanti jucatori globali pe piata traficului. Orientul Mijlociu este in mod special un punct fierbinte pentru activitatile masinilor conectate, unde a avut loc o crestere puternica a serviciilor de navigatie si de trafic”, a declarat Stephen Longden, autor al Ghidului Annual pentru Trafic al companiei de consultanta in domeniul auto SBD, intr-un comunicat al HERE.

Pe langa aceste actualizari referitoare la monitorizarea in timp real, Here Maps mai vine si cu alte functii, precum existenta unor variatii de avertismente in legatura cu traficul. De exemplu, daca utilizatorul se indreapta catre o zona blocata, acesta va fi instiintat printr-o notificare inainte de a ajunge in zona respectiva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *