Serviciul Here Maps a fost actualizat si acum ofera monitorizare in timp real pentru Romania
24/06/2015
Facebook avanseaza si indentifica persoanele din imagini chiar daca chipul nu le este vizibil
24/06/2015

Bing beneficiaza de o interfata noua

Bing este un motor de cautare, detinut de Microsoft si, desi, la ora acutala nu este atat de popular precum Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla, chiar si asa cei de la Microsoft investesc in produsul sau, iar acum l-au personalizat cu interfata noua si mult mai prietenoasa. O noua functie care pare sa il plaseze pe primul loc pe aceasta arie, consta in cautarile clipurilor de muzica care par sa depaseasca si capabilitatile oferite de Google Search si YouTube Search.

Cand vei initia o cautare pentru un videoclip pe bing.com vei fi intampinat de o serie de meniuri noi. Iar daca decizi sa cauti o melodie, serviciul vine in intampinare ta cu o lista in care se regaseste un top cu cei mai populari artisti sau cele mai populare melodii impreuna cu link-uri care te trimit catre albumle lor. De asemenea, pe langa aceste cautarii si sugestii, vei fi intampiant si cu recomandari si artisti din acelasi sector muzica care se regaseste in cautarea ta initiala.

Bing Video va ofera sa vizionati si un „preview” al unui videoclip fara a iesi din pagina in care va aflati, doar tinand pointer-ul deasupra link-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *