Un serviciu de cloud din America se extinde in Romania

Facebook testeaza o noua functie
19/06/2015
Game Recorder+: aplicatia care inregistreaza jocurile
22/06/2015

Un serviciu de cloud din America se extinde in Romania

Serviciile de stocare in cloud ne prmit sa pastram in servere pe internet documente, poze, muzica sau alte fisiere, iar un astfel de serviciu a prins cu succes la publicul din Romania, lansandu-se din ce in ce mai multe servicii similare.

In materie de acest subiect, ultimele noutati constau in faptul ca un furnizor de servicii de comunicatii cloud 8&8 din America preia active ale companiei de aceeasi originie, respectiv Quality Software Corporation (QSC), inclusiv pe cele din Romania, unde se afla sub proprietatea lor un centru de inginerie in orasul Cluj. QSC este o companie ce dezvolta solutii si sisteme de analiza a datelor in sistem cloud sau la sediile clientilor.

Exista speculatii ca aceasta tranzactie a costat 4,3 milioane de dolari si urmeaza sa fie finalizata la sfarsitul lunii iunie.

Conform comunicatului oficial emis de 8&8 reies urmatoarele informatii: “Suntem incantati sa ii primim pe Ryan si colegii sai in familia 8X8. Este un moment deosebit in istoria 8X8, cand continuam sa dezvoltam platforma inovativa in domeniul tehnologiei si initiativa Global Reach, in paralel cu consolidarea capacitatilor pentru companii. Noile noastre resurse de inginerie din Romania vor fi esentiale in atingerea obiectivelor 8X8 in domeniul cercetarii si dezvoltarii si de pastrare a pozitiei de lider pe segmentul comunicatiilor cloud si pe pietele centrelor de contact.”

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.