Twitter isi intampina utilizatorii cu un nou design
19/06/2015
Un serviciu de cloud din America se extinde in Romania
22/06/2015

Facebook testeaza o noua functie

Odata cu anul 2015, Facebook a venit cu mai multe schimbari pentru facilita activitatea utilizatorilor sai. Dupa ce a facut o schimbare in ceea ce priveste functionabilitatea sistemului de algoritmi, acum vine cu categoria „Sugessted Topics” si „See First”.  Prima categorie vizeaza ceea ce doreste utilizatorul sa vada si implicarea sa prin sugerarea de postari,  in timp ce „See First” permite utilizatorului sa aleaga tipul de continut pe care doreste sa-l vizualizeze prima data, practic ce ar trebuie sa fie in topul sectiunii de News Feed.

In legatura cu aceste schimbari, oficialii de la Facebook au spus urmatoarele: ˝Mereu exploram noi modalitati pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Facebook si in prezent desfasuram un mic test al unei functii care te lasa sa alegi daca vrei sa vezi postarile unei persoane sau pagini anume afisate prioritar la inceputul News Feed-ului tau.˝

In prezent aceste functii sunt disponibile doar pentru un grup restrans de utilizatori, deoarece este in faza de testare si in urma rezultatelor se decide daca va fi facuta publica la nivel global. Functia ‘See First’ ar putea fi de ajutor si celor care doresc sa vada mai multe dintre postarile paginilor la care sunt abonati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *