Sony revine pe piata cu un nou produs, SmartEyeglass
18/02/2015
Apple si propria realitate virtuala
18/02/2015

Selfie stick din ce in ce mai popular

Unul dintre obiectele cele mai populare este selfie stick-ul. Mai simplu, un bat cu bluetooth pe care se agata smartphone-ul, folosit pentru selfie-uri de efect.

Monopodul extensibil este compatibil cu iPhone, Samsung si alte branduri. Adaptorul pentru telefoane mobile este reglabil, universal si se potriveste tuturor telefoanelor cu o latime mai mica de 8.5 cm.

Cu ajutorul surubului de fixare si al suportului pentru telefon, reglabil, puteti folosi camera la un unghi de 180 de grade. Telecomanda cu functia bluetooth, compatibila cu iPhone, iPad, Android si Samsung Galaxy Notes va permite sa faceti poze de calitate intr-un mod foarte simplu si eficient.

Selfie Stick-ul cu telecomanda actionata de la distanta prin bluetooth este un dispozitiv portabil excelent pentru petreceri, vacante, intruniri de familie.

Selfie stick-ul isi are originea in Asia, in Indonezia, Malaezia, Filipine, Coreea de Sud si Japonia. Intre timp, acestea au ajuns si in Europa si in marile orase turistice poti vedea deja oameni care le folosesc. Potrivit revistei „Quartz“, exista 130.000 de fotografii cu hashtag-ul #selfiestick pe Instagram. După alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al Romaniei, Lucian Mandruta a transmis din Piata Universitatii folosind un telefon mobil, Facebook si un selfie stick.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *