Selfie stick din ce in ce mai popular
18/02/2015
Samsung Galaxy S6 se va putea incarca wireless
18/02/2015

Apple si propria realitate virtuala

Incet – incet, kit-urile de realitate virtuala incep sa-si faca loc in viata multora dintre noi prin intermediul unoe solutii mai mult sau mai putin atragatoare.

Dupa ce Oculus a dat startul acestui nou trend, nu a trecut mult timp pana cand am vazut mai multi producatori de smartphone-uri realizand diverse seturi de realitate virtuala ce  folosesc telefonul ca display plasat la cativa centimetri de ochi. Samsung Gear VR sau LG VR for G3 sunt doar doua exemple de astfel de creatii.

Gigantul din Cupertino tocmai a primit un patent pentru un kit de VR pe care il puteti vedea ilustrat intr-o maniera simbolica in imagine. Partea fascinanta a ecuatiei este ca U.S. Patent and Trademark Office a oferit acest patent companiei americane dupa ce Apple a inaintat prima oara o cerere pentru obtinerea sa in 2008. Cu alte cuvinte, desi ideea care sta la baza acestei creatii este foarte similara cu Samsung Gear VR sau Google Cardboard, inca de pe vremea lui Steve Jobs Apple cocheta cu astfel de idei creative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *