Cele mai apreciate seriale din ultima vreme
03/09/2015
Huawei se afirma pe piata smartwatch-urilor
03/09/2015

Retele de socializare mai putin cunoscute

Toata lumea stie despre platforma de socializare Facebook si multi dintrei noi chiar o folosim. In prezent, Facebook este cea mai utilizata retea de socializare si detine un numar record de persoane ce detine un cont, respectiv 1,35 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna. Cu toate acestea, in afara de Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus si LinkedIn, mai exista si alte retele de socializare care nu sunt atat de cunoscute, dar care merita sa le incercati. In continuare va prezentam cateva retele care le puteti incerca ca o alternativa de la viata virtuala pe Facebook.

1.Qzone, pana la un punct, poate fi comparata cu Facebook, datorita numarului de conturi active, peste 500 de milioane, fiind foarte populara in China si Coreea de Sud.

2.Fotolog, dupa cum se poate deduce si din denumire, este o retea sociala foarte populara printre artistii fotografi, dar si din alte domenii, prin care isi fac cunoscute propriile realizari, discuta pe marginea subiectulor preferate, organizeaza vernisaje virtuale dar si reale, organizeaza intalniri tematice.

3.Meetup este mai mult decat o retea de socializare. Site-ul permite persoanelor cu interese comune sa organizeze intalniri si diferite evenimente sociale. Meetup este foarte util atunci cand esti nou intr-un oras si vrei sa cunosti lume noua sau cand, pur si simplu, vrei sa-ti largesti cercul de cunostinte.

4. Qzone este o retea de socializare extrem de populara in China, si nu este exlus ca in viitor sa se bucure de popularitate si in alte tari. Utilizatorii Qzone pot scrie postari de blog, pot trimite fotografii, pot asculta muzica si viziona clipuri video.

5.Goodreads este o retea de socializare pentru iubitorii de carti. Ca si pe Facebook, utilizatorii Goodreads pot sa-si faca un profil personalizat si se pot imprieteni cu alti internauti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *