Facebook poate urmari activitatea utilizatorilor chiar si atunci cand nu sunt online
02/09/2015
Retele de socializare mai putin cunoscute
03/09/2015

Cele mai apreciate seriale din ultima vreme

Cu totii preferam din cand in cand sa ne uitam la un film sau chiar la un serial. Daca alegerea facuta este una buna, iar serialul chiar merita sa fie vizionat, devenim tot mai incantati in a urmari toate episoadele si a de afla actiune ce va urma. Bineinteles, sa nu uitam sa mentionam si faptul ca de la an la an apar din ce in ce mai multe seriale, iar unele dintre ele se remarca printr-un scenariu bine pus la punct, complex si captivant. Asadar, am incercat sa realizam un top al celor mai apreciate seriale din toate timpurile, iar daca am ratat vreunul, nu ezitati sa ne spuneti opiniile voastre.

1. Game Of Thrones

Intr-un taram in care verile dureaza decenii, iar iernile vieti, belelele pandesc la tot pasul. Din sudul machivelic si salbaticele tinuturi din est pana in nordul inghetat si anticul zid ce protejeaza regatul de intuneric, doua puternice familii sunt prinse intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica, al carui scop e controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros. In timp ce tradarile, poftele carnale, intrigile si fortele supranaturale zguduie cele patru colturi ale regatelor, sangeroasa lupta pentru tronul de fier va avea consecinte neprevazute.

2. Breaking Bad

Drama premiata cu doua statuete Primetime Emmy, „Breaking Bad” spune povestea lui Walter, un profesor de chimie care, lovit in plin de criza de la mijlocul vietii – cea mai grava criza din cate s-au vazut vreodata -, incepe sa incalce legea prin fapte de o gravitate din ce in ce mai mare.

3. Sherlock

Sherlock este un serial britanic de televiziune ale carui palpitante aventuri au loc in secolul 21. Remake-ul este produs de Hartswood Films pentru BBC Wales, co-produs cu WGBH Boston. Este o actualizare contemporana a povestiri lui Arthur Conan Doyle, a faimosului detectiv Sherlock Holmes, rol interpretat de Benedict Cumberbatch, alaturi de prietenul sau loial Watson, interpretat de Martin Freeman. Mini-seria „Sherlock” are episoade, fiecare cu durata de 90 de minute.

4. The Sopranos

Tony Soprano (James Gandolfini), unul dintre cei mai temuti mafioti de pe micile ecrane, se intoarce intr-o colectie speciala pe DVD, oferita de Pro Video. Pentru Clanul Soprano elementele definitorii sunt: personajele cat se poate de credibile, umorul de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand o poveste care reuseste sa ilustreze pana la cel mai mic detaliu viata tumultoasa a sefului mafiei din New Jersey, Tony Soprano. Serialul reuseste sa formuleze un comentariu cinic si cat se poate de realist la adresa mitologiei gangsterilor si a culturii mafiote, asa cum era ea descrisa in filmele clasice ale genului.

5. Dexter

Dexter este un serial bazat pe romanul scris de Jeff Lindsay in 2004 intitulat „Darkly Dreaming Dexter”.Actiunea serialului are loc in Miami, avandu-l in rol principal pe Dexter Morgan,un criminal in serie, care lucreaza in cadrul politiei Miami, ocupandu-se de laboratorul criminalistic unde beneficiaza de toate cunostintele pentru a avea o acoperire perfecta si pentru a nu fi demascat.

6. Prison Break

Intriga serialului „Prison Break” se invarte in jurul povestii unui om incarcerat si condamnat la moarte pentru o crima pe care nu a comis-o si a fratelui acestuia, care elaboreaza un plan complex pentru a-l salva de la pedeapsa capitala.

In cotinuarea topului putem mentiona “True Detective”, „The Good Wife”, „Arrow”, „White Collar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *