Poti afla daca cineva ti-a vizualizat profilul pe Facebook? Afla ACUM raspunsul oficial al retelei

Inregistrare domenii noi, extensii ce atrag polemici pe net ca .pizza, .website, .taxi, .forum etc.
07/09/2012
Cele mai TARI televizoare ale momentului: OLED, 3D, 4K si Smart TV
11/09/2012

Poti afla daca cineva ti-a vizualizat profilul pe Facebook? Afla ACUM raspunsul oficial al retelei

Un studiu recent realizat in Canada indica ca 88% dintre cei care au cont pe Facebook petrec timp verificand tot ce publica partenerii. Aceasta activitate are loc atat in timpul serviciului, cat si in timpul liber.
Cei care spioneaza pe Facebook sunt practic cei care intra pe profilul unei persoane si ii urmaresc activitatea fara ca detinatorul de cont sa stie. Din fericire pentru cei care au astfel de obiceiuri, reteaua de socializare nu informeza detinatorii de conturi de cate ori un utilizator a intra pe un anumit profil zilnic sau cat timp s-a uitat pe respectivul profil.
Un reprezentant Facebook a confirmat ca utilizatorii nu au cum sa isi dea seama cine le acceseaza contul. Asemenea indicii sunt stocate insa, doar in baza de date Facebook si raman confidentiale.
Aplicatiile care ti-ar arata cine ti-a vizualizat profilul nu functioneaza corect si sunt inselatoare a precizat acesta.
Oficialul Facebook mai spune ca lista scurta de prieteni de pe Timeline “i-ar putea include pe cei apropiati din punct de vedere al interactiunii.
Prin urmare, doar Facebook stie pe cine urmarim. Toate datele despre profilul unui utilizator sunt pastrate in baza de date Facebook, care poate fi accesata si de FBI in cazul in care exista suspiciuni privind un comportament delicvent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.