Poti afla daca cineva ti-a vizualizat profilul pe Facebook? Afla ACUM raspunsul oficial al retelei
10/09/2012
Ce antivirus alegi daca nu vrei sa piratezi?
11/09/2012

Cele mai TARI televizoare ale momentului: OLED, 3D, 4K si Smart TV

Modelele noi de televizoare ale momentului sunt OLED, 3D, 4K si Smart TV.
Ce inseamna OLED? Inseamna dioda organica ce emite lumina. E deja folosita pe multe smartphone-uri recente si acum vine si in domeniul televizoarelor. Secretul: in spetele fiecarui punct de pe ecran nu este nevoie de inca un led care sa lumineze asa cum se intampla cu televizoarele actuale LCD si LED LCD. Asadar OLED-urile pot fi mult mai subtiri dar si mai flexibile. Problema este ca, deocamdata ele sunt foarte scumpe.
Mai nou vedem televizoare de serie 3D fara ochelari. Panelul, cum i se spune ecranului propriu zis este de nivel 4K. Adica la nivel de cinema. Sunt foarte mari,dar si foarte detaliate, acestea fiin motivul pentru care imaginile din sala de proiectie sunt atat de frumoase.
Inovatiile toamnei in domeniul televizoarelor inseamna aparate foarte subtiri cu tehnologie OLED cum sunt cele lansate oficial de Samsung sau LG. Costa cel putin 10.000 de euro. Ochelarii enervanti incep sa dispara. Conditia este doar una: sa nu te misti prea mult in fata televizorului.
Urmatorul pas il reprezinta televizoarele la calitate cinematografica, 4K.
Toate televizoarele trebuie sa fie destepte, insa fiecare televizor ESTE DIFERIT, pana nu se unifica platformele smart. Google intentioneaza sa se ocupe si de acest aspect. Deja au facut un parteneriat cu LG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.