LG lanseaza un singur produs cu doua nume diferite
11/11/2015
Facebook, instrument de informare pentru guverne
12/11/2015

Orange ofera solutii pentru proiectul caselor inteligente

Orange isi extinde serviciile si lanseaza un nou proiect dedicat caselor inteligente. Mai exact, companie de servicii telekom lanseaza o solutie prin care casa poate fi monitorizata sau controlata de la distana cu ajutorul unui smartphone.

„Evolutia tot mai rapida a tehnologiei ne apropie din ce in ce mai mult de momentul in care telefonul va deveni practic telecomanda vietii noastre. Pe langa toate echipamentele si gadgeturile de care ne folosim acasa, inovatiile din ultimii ani ne ajuta sa avem un control mai bun al casei noastre, prin intermediul telefonului mobil, oricand avem nevoie si oriunde ne aflam, pentru a ne bucura de o viata mai confortabila si mai sigura si pentru a consuma mai putina energie.” a spus Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange Romania.

Proiectul pe care il lanseaza Orange se numeste Orange Smart House si include 6 tipuri de senzori. Acestia variaza ca domeniu de specialitate, precum senzorul de fum, de miscare, de inuntatie, un senzor pentru usa/fereastra, priza inteligenta si o camera Wi-Fi ce conecteaza toate aceste functii la un dispozitiv central. Smartphone-ul care tine loc de intermediar intre platforma Orange si casa, trebuie sa ruleze ori pe Android sau iOS si sa se instaleze aplicatia Orange Smart House.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *